Garanties

KOMO

Logo KOMOHet KOMO-keurmerk bestaat al vijftig jaar en wordt beheerd door de Stichting Bouwkwaliteit (SBK). Bouwproducten- en processen die zijn voorzien van een erkend KOMO-certificaat voldoen aan de eisen die op grond van het Bouwbesluit worden gesteld én de hedendaagse kwaliteitseisen van de markt. Dit wordt gecontroleerd door geselecteerde certificatie-instituten.

Timmerfabriek Bruschke is KOMO-gecertificeerd en is in het bezit van een attest met productcertificaat. Zie ook het kader hiernaast.

Ga naar de KOMO-website

SGT

Logo SGTOok valt al ons werk onder het SGT-garantiecertificaat. SGT staat voor Stichting Garantie Timmerwerk. Door de aansluiting bij de SGT bevestigen wij de topkwaliteit van ons timmerwerk.

De Stichting Garantie Timmerwerk (SGT) geeft een basis garantie van 6 jaar op kozijnen, ramen en gevelvullende elementen welke is uit te breiden tot maar liefst 10 jaar. Houten buitendeuren worden 6 jaar lang gegarandeerd.

Bij eventuele calamiteiten staat de SGT-garantie garant voor een juist en deugelijk herstel of vervanging. Hiervoor is driemaal de waarde van het product beschikbaar voor vervanging. De SGT-garantie gaat hiermee dus verder dan alleen maar de levering van een nieuw raam of kozijn: het dekt ook de bijkomende kosten van het herstel of vervanging.

Als SGT-aangesloten timmerfabrikant zijn wij in het bezit van de vereiste kwaliteitsverklaringen en worden wij extern gecontroleerd door de inspecteurs van Stichting Keuringsbureau Hout (SKH).

Ga naar de SGT-website

NBvT

Logo NBvTTimmerfabriek Bruschke is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Timmerfabrikanten (NBvT). De NBvT behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ongeveer 250 aangesloten timmerfabrikanten in technisch, juridisch en commerciële zin.

De NBvT levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling en stimulatie van het bouwen in- en met hout. Het stimuleert innovaties en werkt mee aan regelgeving met integrale kwaliteitsverbetering als doel. Door te kiezen voor een timmerfabriek die is aangesloten bij de NBvT kiest u vanzelf voor kwaliteit.

Ga naar de NBvT-website