Onze producten

Houten timmerproducten

Bruschke BV levert vanuit Haarlem houten producten aan professionele afnemers in de regio en de rest van Nederland. Zowel één of enkele stuks, als grote aantallen en series zijn mogelijk. Of u nu een enkel raam of kozijn nodig hebt, of meerdere producten voor een woning, project of een hele straat, wij zijn u graag van dienst. Onze maatwerk kozijnen, deuren, puien en andere timmerproducten worden toegepast in renovatie, nieuwbouw, restauratie en utiliteitsbouw.

Lees meer over onze timmerproducten

Inbraakwering

Timmerfabriek Bruschke kan inbraakwerend geveltimmerwerk leveren dat voldoet aan "Weerstandklasse 2", ofwel "Weerstandklasse Zwaar", volgens NEN 5096en het politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij gebruiken bijbehorend hang- en sluitwerk dat ook voldoet aan Klasse 2.

Lees verder over inbraakwering

Glas

Als timmerfabriek kunnen we ook glas leveren bij onze producten. Bruschke levert aantrekkelijk geprijsd glas op maat, dat op de gewenste dag klaar voor gebruik op de bouwplaats wordt geleverd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld glas voor kozijnen, ramen en deuren, een losse glaslevering of het plaatsen van glas in de kozijnen.

Lees meer over onze glasservice

Horren

Een hor zorgt ervoor dat u insectenvrij kunt ventileren. Voor elk type raam of deur hebben wij een geschikte hor in ons assortiment, waaronder draaikiepramen, ramen en deuren, maar ook leveren wij vaste- en schuifdeurhorren en plissé hordeuren.

Lees meer over onze horproducten